• AliExpress Main Page
  • AliExpress Global Rank
  • AliExpress Super Price
  • AliExpress Tech Sale

ÇFARË ËSHTË AliExpress?

AliExpress është një treg global virtual që lejon njerëzit të blejnë produkte nga prodhuesit kinezë. Faqja është burimi i 32-të i internetit më i vizituar në botë, sipas Alexa.

Fillimi

AliExpress filloi në 2010 si një treg për shitjen e mallrave kineze në vende të tjera. Në fillim, ishte një treg B2B për blerje dhe shitje. Që atëherë është zgjeruar në B2C, C2C, cloud computing dhe shërbimet e pagesave.


Shkarko Zgjerimet e Chrome Market

aliexpress orderlist
A ka ndonjë mënyrë për të parë se sa keni shpenzuar në Aliexpress?

ka. Duhet të shkarkoni shtesa për shfletuesin Chrome. Tregon shumën për të gjitha kohërat.

aliexpress order detail
Sa kam shpenzuar këtë vit në AliExpress?

AliExpress ka një sërë artikujsh të disponueshëm për blerje, nga veshjet dhe sendet ushqimore deri te pajisjet elektronike dhe librat. A keni menduar ndonjëherë se sa keni shpenzuar për të gjitha ato të mira të AliExpress?

aliexpress super deals
Si të shihni numrin total të porosive dhe parave të shpenzuara?

Po kërkoni të zbuloni se sa para keni shpenzuar në Dyqanin AliExpress? Epo, ju keni ardhur në vendin e duhur!

Ja se si ta zbuloni:

View cached pages
  1. Së pari, hyni në llogarinë tuaj dhe klikoni "Llogaritë dhe listat". Nga menyja rënëse, zgjidhni "Llogaria".(https://trade.aliexpress.com/orderList.htm)
  2. Faqja tjetër do të përfshijë opsionet e porosisë, sigurisë dhe pagesës.
  3. Pasi të keni plotësuar të gjitha boshllëqet, shtypni butonin "Kërkesë Raport" për të përpunuar porosinë tuaj. Gjatësia dhe shtrirja e informacionit tuaj do të përcaktojë se sa kohë do të duhet për ta përfunduar atë.

Si të kontrolloni shumën totale që keni shpenzuar ndonjëherë në AliExpress?

Ky mjet i vogël thjesht mund t'ju bëjë të kuptoni disa gjëra.

Zgjerimet e versionit të historisë
Historia e shtesave të shfletuesit
VersionPërshkrim
2.0.103/12/2022
1.0.822/05/2022
1.0.6
1.0.1Regjistrimi në Panelin e Zhvilluesit të Dyqanit të Uebit të Chrome
1.0.0Lëshimi i aplikacionit, testet.
0.0.1Ide dhe plan për zhvillimin e aplikacionit
Sa keni shpenzuar në AliExpress Shop, gjatë gjithë kohës?
  • AliExpress 7150 dollar shpenzuar për mallra
  • AliExpress 3299 dollarshpenzuar për mallra
  • AliExpress 1870 dollar shpenzuar për mallra
  • AliExpress 12150 dollar shpenzuar për mallra
$0-100 👍
2340
$101-500 🙂
940
$500-1,000 🤷‍♂️🤷‍♀️
1597
$1,001 - $5,000 😬
975
Me shume se $10,000 😲
640

Shkarko Mozilla Add-Ons


Blog

aliexpress orderlist

ISSUU Downloader

How to download pdf from ISSUU if the download is blocked.


Support

© 2024 Copyright.Sa para të shpenzuara në Aliexpress, Privacy Policy
Faqja jonë përdor cookie.

Privatësia dhe Politika e Cookies: Kjo faqe përdor cookie. Duke vazhduar përdorimin e sajtit, ju pranoni përdorimin e tyre.